Alkollü Sürücü Yaya Geçidinde Yaşlı Adamı Yaraladı

Çorlu İlçesinde Alkollü Sürücü Yaya Geçidinde Yaşlı Adamı Yaraladı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşanan trafik kazasında alkollü sürücünün kullandığı araç, yaya geçidinde yürüyen yaşlı bir adama çarptı. Kaza, Çorlu ilçe merkezi Çetin Emeç Bulvarı ile Türkmen Sokak yol ayrımında meydana geldi.

Olayda yaralanan yaşlı adam, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan kontrollerde sürücünün alkollü olduğu belirlendi ve trafik polisi tarafından gerekli inceleme başlatıldı.

Olayla ilgili detaylı inceleme devam ederken, herkesin trafik kurallarına uyması ve dikkatli olması önemli bir kez daha vurgulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Bilim insanları kalpte bir ‘Aç/Kapat’ düğmesi keşfetti… Ama ne işe yarıyor?

UT Arlington’daki bilim insanları, kolesterol dengesini bozan iltihabı engelleyen yeni bir enzim mekanizması keşfetti. Bu “aç/kapat” etkisi, kalp krizi ve diyabet riskini azaltabilir.

Melis Fis Skolyoz Öyküsünü Anlattı

Melis Fis Skolyoz neden olur? Şarkıları ve enerjisiyle geniş kitlelerin sevgisini kazanan genç şarkıcı Melis Fis, skolyoz hikayesini anlattı. 

Diş eksikliği kalp krizi riskini nasıl artırıyor?

Uzman Diş Hekimi Ağız Diş Çene Cerrahı Prof. Dr. Birkan Taha Özkan, “Kalp krizi geçirme riskinizi sadece kalp değil, ağzınızda eksik olan dişleriniz de belirliyor” dedi.

Evinizde yaptığınız o hata çocuklarınızı tehlikeye sokuyor!

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Hatice Karadaş, sigara dumanına maruz kalan çocuklarda bademcik ve geniz eti büyümesi riskine dikkat çekti. Pasif içicilik, çocukların sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor.

Kardiyoloji uzmanı “Tek belirti olmayabilir” diyerek uyardı: Göğüs ağrısı olmadan kalp krizi geçirmek mümkün!

Kardiyoloji uzmanı “Tek belirti olmayabilir” diyerek uyardı: Göğüs ağrısı olmadan kalp krizi geçirmek mümkün!

Kepek, dökülme, kaşıntı kabusuna son! Saç derisine detoks şart, işte yöntemi

Sağlıklı saçlar, sağlıklı bir saç derisiyle başlar. Günlük yaşamın koşuşturması, çevresel kirlilik, kullanılan ürünlerin kalıntıları ve bazen farkında olmadan yaptığımız hatalar. Hepsi saç derimizin doğal dengesini bozabiliyor. Bu dengesizlik zamanla yağlanma, kepek, kaşıntı ve hatta saç dökülmesi gibi sorunlara yol açabiliyor. Peki ne yapmalı?