“Boğa Tuzağı!” Santiment’ten Bitcoin ve Bu 2 Altcoin İçin Tahminler!

Önde gelen kripto analiz platformu Santiment, piyasadaki ‘boğa tuzağı’ söylentilerine dikkat çekiyor. Ancak Santiment’e göre bir metrik, Bitcoin fiyatının başka bir yükselişe tanık olacağını gösteriyor. Ayrıca analitik platformu Ethereum ve Litecoin’in geleceğini değerlendiriyor.

FUD artarsa Bitcoin fiyatını 50.000 dolara çıkarabilir!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasada yeşil günler artıyor. Bu da boğa piyasasının başladığına yönelik iddiaları güçlendiriyor. Bununla birlikte, bunun bir ‘boğa tuzağı’ olduğu yönünde şüpheler de var. Santiment, sosyal medya platformlarındaki “boğa tuzağı” sözlerinin artmasına dikkat çekiyor. Bunun kripto piyasası için korku, belirsizlik ve şüphenin (FUD) yayıldığını gösterdiğini söylüyor.

Bununla birlikte, piyasa istihbarat firması, artan FUD’u takip eden dönemlerin kripto varlıkları için fiyatlarda bir artışa yol açma eğiliminde olduğunu ve bunun Bitcoin fiyatının bir ralli duraklamasından sonra daha yükseğe çıkmanın eşiğinde olduğu anlamına gelebileceğini söylüyor. Bu bağlamda Santiment, şu açıklamayı yapıyor:

Yatırımcılar kripto piyasalarının şu anda bir boğa tuzağında olabileceğinden korkuyor. Ancak Bitcoin momentumunu şimdilik durdurmuş olsa da, Ethereum ve altcoin’ler bir kez daha patlıyor. FUD artarsa BTC’yi 50.000 dolara çıkarabilir.

Kaynak: Santiment

Ethereum daha fazla yukarı yönlü potansiyele sahip!

Santiment daha sonra, lider altcoin Ethereum’a bakıyor. Borsalar dışında ETH tutan en büyük kripto balinalarının cüzdan boyutlarını artırmasına dikkat çekiyor. Bunun, daha fazla yukarı yönlü potansiyele sahip olduğunu söylüyor. Analiz firmasına göre, borsa dışı Ethereum balinaları 128,69 milyar dolar değerinde 54,6 milyon ETH ile tüm zamanların en yüksek seviyesini elinde tutuyor. Bu doğrultuda analitik platformu, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Ethereum, Haziran 2022’den bu yana en yüksek seviyesi olan 2.349 dolara doğru tırmandı. En büyük borsa dışı balina cüzdanlarının zenginleştiği ve en büyük borsa balina cüzdanlarının daha az satış gücüne sahip olduğu uzun vadeli eğilim, sürekli bir tırmanış için umut verici bir kombinasyondur.

Kaynak: Santiment

Litcoin için yükseliş trendinin tersine dönmesi mümkün

Son olarak Santiment, peer-to-peer ödeme ağı Litecoin’i ele alıyor. Küçük miktarlarda LTC tutan cüzdanların artan FUD nedeniyle aniden düşmesiyle yükseliş trendinin tersine dönebileceğini söylüyor. Bu konudaki görüşlerini ise şu şekilde açıklıyor:

10 gün önce LTC tutan yaklaşık 199.000 cüzdan artık hiç coin tutmuyor. Bu, Ekim 2022’den bu yana cüzdanlardaki en büyük düşüş. LTC’nin BTC karşısındaki piyasa değeri beş ayda -%55 düştü. Ancak FUD ve küçük cüzdanların düşmesi bunu tersine çevirebilir.

Kaynak: Santiment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul escort